HABERLER
Yılın En Görkemli Yeni Yıl Partisi HELLO! Akaretler Street Party Samsung Galaxy Note Edge Ana Sponsorluğunda yapıldı.

HELLO! Dergisi 24 Aralık Çarşamba gecesi şehrin en popüler yaşam merkezlerinden Akaretler Sıraevler’de Samsung Galaxy Note Edge ana sponsorluğunda, Bilgili Holding işbirliğinde gerçekleştirilen sokak partisi W Hotel, Nude co-sponsorluğunda ve Power FM medya sponsorluğunda İstanbullulara yeni yıl öncesinde unutulmaz bir gece yaşattı!

Görsel şölen ve görkemli süslemelerle adeta ışık saçan Akaretler, katılan davetlilerle yeni bir seneye ‘merhaba’ dedi. Yeni yıl bandosuyla start alan, Power FM DJ Team’in havayı ısıtması ve Yol Project’in özel olarak hazırlanan yılbaşı şarkılarıyla parti daha da hareketlendi. Gecenin finalinde ise DJ Funky ‘‘C”nin DJ performansıyla eğlenceli saatler yaşandı.

Gecenin ana sponsoru olan Samsung, sokak partisine katılan davetlilere yeni çıkan Galaxy Note Edge telefonunu yakından tanıma ve deneme fırsatı sundu.

Watsons Türkiye, HELLO! Akaretler Street Party için özel hazırladığı kırmızı şallarlarla soğuk havayı ısıttı.

HELLO! Akaretler Sokak Partisi “A NEW YEAR, A NUDE PAGE PARTY” ile renklendi.

HELLO Dergisi, Akaretler Street Party ile eş zamanlı Şişecam’ın global tasarım markası NUDE ile birlikte W Hotel WOW Extreme Suit’te özel bir davet düzenledi. NUDE tarafından özel hazırlanan suite cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı. Dünyanın en önemli tasarımcıları arasında yer alan Ron Arad’un NUDE için yaptığı tasarımların büyük beğeni aldığı davete Feryal Gülman, Etel Baler, Sitare Akdilek, Şükran-Emil Güzeliş, Tülin Şahin, Ertuğrul Özkök, Onur Baştürk, Bihter Ayyıldız, Ece Vahapoğlu gibi cemiyet, medya ve iş dünyasından isimler katıldı. Davetliler DJ Tolga Saka performansıyla sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

Haberin videosunu izlemek için Tıklayınız.