HABERLER
Keyifli Yaşam Dergisi HELLO! 10'uncu Yaşını Kutluyor!

Yayın hayatına başladığı 2004 yılından bu yana global çizgisini Türkiye’de de başarıyla sürdüren HELLO!, bol yıldızlı bir kutlama yaş günü sayısıyla 25 Haziran Çarşamba günü okuyucularıyla buluşacak.

10 ünlü isimle gerçekleştirilen özel çekimler yine çok konuşulacak! Her zamanki gibi eğlenceli ve seksi haliyle evinde HELLO!’yu ağırlayan Ayşe Arman’dan güzelliği ve stiliyle dikkat çeken Evelize Kosif’e; Çırağan Sarayı’nda gelinlikler içinde evlilik hayallerini anlatan Bar Refaeli’den yeni aşkını anlatan Elizabeth Hurley’e; güzel ve başarılı anne Defne Samyeli’nin kendisi kadar güzel kızı Deren Talu’dan duyarlı projelere imza atan Emek Saran’a; yakışıklı oyuncu Engin Hepileri’den ilklere imza atan Nasuh – Mine Mahruki çiftine, doğal güzelliğiyle objektif karşısına geçen top model Tülin Şahin’den Toms’un yardımsever kurucusu Blake Mycoskie ve Rıfat Elhadef’e…

Ayrıca bu özel sayıda 10 ünlü isim birer HELLO! editörü olarak okuyucularla buluşuyor. Deniz Berdan moda, Şükran Güzeliş mücevher, Bettina Machler & Candan Kıramer organizasyon, İzzet Çapa eğlence, Melda Tuna gurme, Tuba Ünsal güzellik, Zuhal Pirinçcioğlu seyahat, Zeynep Ilıcalı dekorasyon, Clara Amram sağlıklı yaşam ve Feraye Çilingiroğlu spor sayfalarına imza attılar.