HABERLER
Finans liderleri CEO Club’ta buluştu

Capital ve Ekonomist dergileri öncülüğünde, Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda, Ferko İnşaat etkinlik sponsorluğunda ve Denizbank co-sponsorluğunda düzenlenen CEO Club organizasyonu bugün gerçekleşti. “Bankacılar Zirvesi 2014” temalı toplantısında Türkiye’nin lider bankalarının CEO’ları, bankacılığın geleceği için atılacak adımları değerlendirdi.

1 Ekim 2014, İstanbul – Capital ve Ekonomist dergileri öncülüğünde, Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda düzenlenen geleneksel CEO Club toplantıları kapsamında, Türkiye’nin önde gelen CEO’ları bir araya geldi. Ferko İnşaat’ın etkinlik sponsorluğundaki ve Denizbank’ın co-sponsorluğundaki “Bankacılar Zirvesi 2014” başlıklı etkinlik, 1 Ekim tarihinde İstanbul Marriott Hotel Şişli’de gerçekleşti.

“Bankacılar Zirvesi 2014”te, Türkiye’de finansa yön veren bankaların genel müdürleri, finansal hizmetlerin yarınını ve dijital finans hizmetlerinin sosyoekonomik gelişime katkısını konuştu. Mobilleşme trendi kapsamında bankacılığın dijital geleceği için stratejik yol haritalarının tartışıldığı Zirvede, sürdürülebilir ekonomik büyüme ve toplumsal kalkınma için dijitalleşmenin taşıdığı önem vurgulandı.

Zirve, Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Meriçten ve Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü M. Rauf Ateş’in açılış konuşmalarıyla başladı. Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş’in moderatörlüğündeki “Bankacılar Zirvesi 2014”te Yapı Kredi Bankası Genel Müdürü Faik Açıkalın, Citibank Genel Müdürü Serra Akçaoğlu, Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil ve Türk Ekonomi Bankası Genel Müdürü Ümit Leblebici konuşmacı olarak yer aldı.


Vodafone Türkiye hakkında:
Gelirler bakımından dünyanın en büyük uluslararası mobil iletişim şirketlerinden biri olan Vodafone Grubu’nun bünyesinde yer alan Vodafone Türkiye, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun abone tanımına göre, 30 Haziran 2014 itibariyle hizmet sunduğu 20,4 milyon abonesiyle Türkiye’nin ikinci büyük mobil iletişim şirketidir. Türkiye’nin ikinci en büyük uluslararası doğrudan yatırımı olan Vodafone Türkiye’nin 2006 yılından bu yana satın alma dâhil toplam yatırımları 12 milyar TL’yi aşmıştır. 2010’da Borusan Telekom’u bünyesine katan Vodafone Türkiye, 2011’de de Türkiye’nin en büyük alternatif telekom operatörlerinden Koç.net’i bünyesine dâhil etti. Vodafone Türkiye; mobil ses, sabit ses, mobil internet ve ADSL hizmetleriyle “komple iletişim çağı”nı yaşatıyor. Vodafone Türkiye yaklaşık 3300’ü aşkın çalışan kadrosu, 1200’ü aşkın perakende mağazası, ekosisteminde bulunan 43 bin kişilik paydaş ailesiyle faaliyet göstermektedir.