HABERLER
Elele dergisi ve Nestle Pure Life'tan eğlenceli brunch!

Elele dergisi ve Nestle Pure Life geçtiğimiz günlerde eğlenceli bir brunch organizasyonu düzenledi. Swiss Otel Chalet Restoran’da gerçekleşen etkinlikte anneler ve çocuklar güzel havanın tadını çıkardı.

Ayşe Tolga’nın ev sahipliğini yaptığı etkinliğe birçok tanınmış isim katıldı. Şebnem Özinal, Akasya Asıltürkmen, Duygu Boztepe ve Neslihan Yeldan gibi isimlerin de çocuklarıyla birlikte yer aldığı etkinliğin en eğlenceli anları bahçede su şişeleri ile gerçekleştirilen oyunlar sırasında yaşandı. Nestlé Pure Life’ın Barbie ve Hot Wheels’in birbirinden renkli karakterleriyle renklenen ve çocuklara özel tasarlanan su şişeleri de anne ve çocuklara tanıtıldı.

Nestlé Pure Life Marka Müdürü Melike Karagöz konuşmasında: “Çocuklara özel tasarlanan ürünlerimizle onlara ‘Su içmeyi eğlenceye dönüştürün’ diyoruz.
Marka olarak onların sevdiği figürleri yani Barbie ve Hot Wheels karakterlerini su şişelerimize taşıyoruz. Çizgi kahramanları şişelerimize taşıyarak çocuklarımızın su tüketim alışkanlığını küçük yaşlarda kazanmasına katkıda bulunmayı hedefliyoruz.’’dedi.