HABERLER
Bu Sezon Kısa Moda!
Kanyon ve ELLE Türkiye işbirliğiyle gerçekleşen moda konulu kısa film senaryo yarışması ”Bu Sezon Kısa Moda”da jüri tarafından seçilen 3 senaryo özel bir gösterimle moda dünyasının beğenisine sunuldu.

Modaya ilgi duyan genç senaryo yazarlarına yaratıcı fikirlerini hayata geçirme fırsatını sunan moda konulu kısa film senaryosu yarışması sonucunda Kanyon & ELLE Türkiye ekibinin danışmanlığında filme çekilen 3 senaryonun özel gösterimi 6 Mart Perşembe akşamı Cinemaximum Kanyon’da yapıldı.
Yapılan yarışma sonucunda her biri kendi alanında çok değerli isimlerden oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendirilen senaryolar Bora Aksu, Cengiz Semercioğlu, Çağla Gül, Erkmen Savaşkan, Feride Edige, Hakan Öztürk ve Mehmet Açar tarafından seçilmiş ve Kanyon’da çekilmişti.
Yarışmanın kazananları Aslı Kuzpınar, Oğulcan Türe ve Özlem Şahin tarafından yazılan ve ELLE Türkiye ekibinden Işın Görmüş, Hafize Çeliktürk ve Yasemin Dizdar’ın stil danışmanlığını yaptığı kısa filmler izleyenlerden tam not aldı. Mehmet Tatlı Kuaför, M.A.C Kozmetik ve moda asistanları Deniz Bulutsuz, İrem Örsel ve Deniz İrem Çek’in katkılarıyla hayata geçirilen filmler farklı tarzları ve senaryolarıyla dikkat çekti.
Modayı yakından takip eden herkesin uğrak yeri olan, mimarisi ve ziyaretçilerinin stiliyle doğal bir moda filmi platosu olan Kanyon, “Bu Sezon Kısa Moda” projesiyle farklı ve yenilikçi fikirleri olan genç yeteneklere kendilerini geliştirmek için fırsat vermiş oldu. Filmler çok yakında elle.com.tr’de ve sosyal medyada yayınlanacak.