HABERLER
2015 Elle Decoration Uluslararası Tasarım ödülleri Ormanada sponsorluğunda gerçekleşen büyük bir parti ile sahiplerini buldu.

28 ülkede lokal olarak düzenlenen Elle Decoration Uluslararası Tasarım Ödülü EDIDA’nın Türkiye ödülleri, Elle Decoration ve Ormanada ev sahipliğinde Anjelique'de gerçekleşen muhteşem bir davet ile sahiplerini buldu. Bütün dekorasyon, tasarım, stil ve mimarlık dünyasının en önemli isimlerinin renklendirdiği gecenin en büyük sürprizi ise dünyaca ünlü tasarımcı Mauro Lipparini oldu. Casa International için gerçekleştirdiği oturma ünitesiyle kategori ödülü alan ünlü tasarımcının haricinde geceye Faruk Malhan, Mustafa Taviloğlu, Can Yalman, Siren Ertan, İsmail Acar, Seyhan Özdemir, Sefer Çağlar gibi isimler ve sektörün öncü markaları ve profesyonelleri katıldı. Fatih Türkmenoğlu’nun sunumuyla verilen ödül töreni ardından konuklar Sibel Tüzün canlı performası ile keyifli bir gece yaşadılar.

Her yıl 13 farklı kategoride verilen ödüllerin haricinde bu sene ‘Özel Onur Ödülü’ de verildi. Bu ödülün sahibi Faruk Malhan oldu. 2015’in Genç tasarımcısı ödülü Ceren Dabağ’a, Yılın tasarımcısı ödülü ise ‘Ozon Design’ ekibine verildi. Ülke birincilerinin seçiminin ardından yine EDIDA kapsamında uluslararası birinciler de seçiliyor ve büyük ödüller Nisan ayında Milano Tasarım Haftası sırasında gerçekleşen büyük final gecesinde sahiplerini buluyor .

Elle Decoration Türkiye EDIDA ödülleri 2015

DIŞ MEKAN MOBİLYA KATEGORİSİ- Neptün Öziş
YATAK ODASI KATEGORİSİ- Autoban/Seyhan Özdemir, Sefer Çağlar
BANYO KATEGORİSİ - Bien Seramik/Tolga Berkay
MUTFAK KATEGORİSİ-. Arçelik/Arçelik Tasarım Ekibi
DUVAR KAPLAMA KATEGORİSİ- Vitra/ Vitra Tasarım Ekibi
ZEMİN KAPLAMA KATEGORİSİ- Begüm Cana Özgür
AYDINLATMA KATEGORİSİ- Atilla Kuzu
MASAÜSTÜ AKSESUAR KATEGORİSİ - Paşabahçe Mağazaları/Omnia Koleksiyonu tasarım ekibi
KUMAŞ KATEGORİSİ- Zoo Design Studio/Özlem Barış
OTURMA ÜNİTESİ KATEGORİSİ- Casa International/Mauro Lipparini
YILIN GENÇ TASARIMCISI- Ceren Debağ
ÖZEL ONUR ÖDÜLÜ-Faruk Malhan
YILIN TASARIMCISI- Ozon Design/ Atilla Kuzu, Levent Çırpıcı, Deniz Üner