HABERLER
Tempo dergisi, Mayıs sayısının kapağına sıra dışı Hollywood starı Charlize Theron’u taşıdı.

30 yıl aradan sonra dördüncüsü çekilen efsane film serisi ‘Mad Max’ ile 15 Mayıs’ta karşımızda olacak büyüleyici yıldız, hem aşk hayatını, hem kariyerini gözmer önüne serdi.
Bu ay en çok konuşulanların başında gelen seçim aritmetiği de Tempo dergisinde yer buldu. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu, “HDP barajı aşarsa ne olur, aşamazsa ne olur?” sorusunun yanıtını verdi.

Olay kadın Ayşe Akın röportajı da Tempo’nun bu ay çok konuşulacak haberleri arasında. Sinan Akçıl ile aşk dedikodularına yanıt veren Ayşe Akın, kariyer planlarını da yalnız Tempo’ya anlattı. Tempo dergisi ayrıca “Türkiye’nin Harlemi” denilen Gülbağ’a gitti, “Bizim Afrikalılar”ın arasına karıştı. Bu ay dergide ayrıca, İstanbul’u terk eden Yıldırım Mayruk ile röportaj, İstanbul’u hâlâ sevmek için 25 neden, Eduardo Galeano ve Günter Grass’a saygı duruşu, kahramanların günlük halleri, son dönemin en trendy mesleği butler’lık üzerine head-butler Atilla Cimşit ile özel çekim ve röportaj da yer alıyor.