HABERLER
Tempo dergisi Aralık sayısının kapağına Selma Ergeç'i taşıdı

Tempo Dergisi, Aralık sayısının kapağına son dönemin en sevilen oyuncularından Selma Ergeç’i taşıdı. Ergeç, hem başrolünü oynadığı ve bu ay vizyona girecek ‘Kırımlı’ filmini hem dizilerini hem de özel hayatını ve gelecekten beklentilerini anlattı. Çarpıcı röportajı, fotoğrafçı Semih Kanmaz’ın harika kareleri süsledi.
Bu ay Tempo’nun özel dosyası ise güzelliğe ayrıldı. Dosyada, teknoloji ve tıbbın yardımıyla çığrından çıkan güzel olma çabası ele alındı, botoks, photoshop, estetik ameliyatlar ve işin psikolojik boyutu masaya yatırıldı. Geçen yaz bikinili fotoğraflarıyla sosyal medyada çok konuşulan 85 yaşındaki tiyatrocu Gülriz Sururi de Tempo’nun bu ayki konukları arasındaydı. Sıradışı Gülriz Sururi ile bu sıradışı röportajı Berrin Karakaş yaptı.
Ayrıca dergide Artun Ünsal’ın kaleminden ‘ölmez ve kutsal ağaç zeytin’; yaşam stili gurusu Martha Stewart’ın parti tüyolarından yeni yıl hediyelerine destinasyonlarına yeni yıl dosyası; Türkiye-Suriye sınırında son durum; Rüzgâr Gibi Geçti’ filminin 75’inci yıldönümü, Doğan Hasol ile yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın mimarisi üzerine bir röportaj da yer aldı.
Tempo bu sayısında da klasik müzik ekleri vermeye devam etti. 10 eserlik bir cd’nin de bulunduğu ‘Klasik müzik dâhilerinden başyapıtlar’ eki, Tempo ile birlikte raflardaki yerini aldı.