HABERLER
ELLE Mart sayısı bayilerde!

ELLE dergisi olarak 2015 yılını tamamen kadınlara ithaf ettik ve onlara özel altı sayı hazırlamaya karar verdik. Ocak sayımız ‘Kadın ve Teknoloji’ sayımızdı. Bu sayımızıysa moda dünyasının ikonik kadınlarına ayırdık.

‘Yasaların kadınlarla nasıl bir derdi var?’ sorusunun cevabını Selin Miloşyan’ın makalesinde bulacaksınız. Miloşyan, konuyu işlerken Av. Hülya Gülbahar ve CHP Ankara milletvekili Aylin Nazlıaka’ya sordu. Gündeme uzak kalamıyor olsak da asıl konumuz tabii ki moda. Dolabımızın olmazsa olmaz parçalarından beyaz gömlekleri, Fey’in kurucusu ve Kreatif Direktörü Fatoş Yalın’ın da aralarında olduğu 5 stil sahibi isme yorumlattık; yeni sezona girerken mutlaka göz atın. Vivienne Westwood, Jil Sander, Madame Gres, Madeleine Vionnet, Elsa Schiaparelli… Modaya yön veren tüm unutulmaz kadınlar ve onların izinden giden yeni nesil yetenekleri yine ELLE Mart sayısında bulacaksınız. Biliyoruz, yaz yaklaşırken formunuza dikkat etmeniz gerekiyor ama lütfen dergimizin sonuna doğru yemek sektörünün ‘süper’ kadınlarının enfes yemek tariflerine göz atmadan geçmeyin.

Kapağımızda yer alan 26 yaşındaki ünlü model Alicja Ruchala'nın güzelliği ve Moda Direktörümüz Melis Ağazat’ın yaza özlem duyuran styling’iyle ELLE Mart sayısı bayilerde! Her ay olduğu gibi bu ay da bir sürprizimiz var: Sezonun öne çıkan, A’dan Z’ye tüm aksesuarlarını bulacağınız ekimiz, Mart sayımızla birlikte hediyeniz.