HABERLER
Dünyanın 1 Numaralı Lüks Saat Dergisi Revolutıon Türkiye Çıktı!

DEVRİM ZAMANI

Türkiye’nin lider yaratıcı dergi grubu Doğan Burda Dergi 2013’ün son ayında yepyeni bir dergi piyasaya çıkardı. İlk sayısı raflarda yerini alan REVOLUTION, Mart, Haziran, Eylül ve Aralık olmak üzere 2014’de dört sayıyla okuyucularıyla buluşacak.

Singapurlu iki saat tutkunu Dr. Bruce Lee ve Wei Koh REVOLUTION’ı 2005 yılında yayımlamaya başladıklarında, mekanik saatleri ‘kalbi atan makineler’ olarak tanımlamışlardı. Bugün 13 ülkede yedi dilde yayımlanan, her sayısı merakla beklenen ve en prestijli markaların kapağında olmaktan gurur duyduğu REVOLUTION, eşsiz içeriği ile kendi alanında gerçek bir devrim yaptı. Okuyucularını, insan yaratıcılığının en ince yansımalarının hâkim olduğu bir dünyaya davet eden REVOLUTION, dünyada çok kısa sürede hem saat meraklıları, hem de sektörü için mekanik saatlerin ve yüksek saatçiliğin (haute horlogerie) en önemli ve prestijli yayını olmayı başardı.

REVOLUTION Türkiye, aynı yüksek standartlarla meraklıları mekanik saatlerin büyüleyici dünyasına götürecek. Her sayıda, güncel haberlerden yeni modellere, ikon saatlerin hikâyelerinden, komplikasyonların teknik anlatımına kadar geniş bir yelpazede, mekanik saatlerin hikâyelerini nefis fotoğraflar ve keyifle okunan derinlikli yazılarla sunacak.

İlk sayıda, Kapakta IWC’nin marka dostu, efsane futbolcu Zinedine Zidane’la Madrid’de yapılan özel röportaj ve fotoğraf çekimini var. ‘Prime Time’ bölümünde 14 ikon saat, tasarım ve mühendislik harikası ‘Geleceğin Saatleri’, ‘Saat Mirası’ bölümünde efsanevi Cartier Tank’in doğuşu, ‘Saat Kültürü’nde Tag Hauer Carrera’nın hikâyesi yer alıyor.

Saat merakınız hangi düzeyde olursa olsun REVOLUTION her sayfasının sizi, mekanik saatçiliğin yaratıcılık, estetik, tasarım ve mühendislik harikalarıyla dolu dünyasının içine çekecek.

Haberin videosunu izlemek için Tıklayınız.