HABERLER
2014’e Zorlu Center AVM ve ELLE Türkiye ile merhaba!

26 Aralık Perşembe gecesi şehrin en yeni alışveriş merkezi Zorlu Center AVM’de gerçekleştirilen erken yeni yıl partisi, İstanbullulara yeni yıl öncesinde keyifli bir gece yaşattı!
Eğlenceli animasyonlar ve renkli süslemelerle halkın büyük ilgisini çeken Zorlu Center AVM ve ELLE Türkiye’nin Yeni Yıl Partisi DJ Barthez’in geceyi ısıtan müzikleriyle başladı. Ardından Barbaros Büyükakkan özel hazırladığı yılbaşı repertuarı ve canlı performansıyla konukları coşturdu. Gece, DJ TarıkKoray’ın performansı ile son buldu.
Dünyanın 1 numaralı moda dergisi ELLE Türkiye ile geçekleşen gecede ayrıca ELLE’in titizlikle seçtiği yılbaşı kombinleri özel bir alanda sergilendi.
Geceye Olgun-Berrin Zorlu, İpek-Yalçın Ayaydın, Ertuğrul Özkök, Alp- Begüm Şen, Ahmet Hotiç, Selin Habbib Özkaynak, Batya Kebudi, Engin Hepileri, Mert Aslan, Mehmet Korutürk, Onur Baştürk ve Gökhan Kimsesizcan gibi ünlü isimler katıldı.
Festival havasında geçen parti, konukları karşılayan kemancılar, renkli şovlar, lezzetli ikramlar, sürpriz hediyeler, alışveriş fırsatları, Stiltwalkers, Balon Adam ve Beyaz Piyano gösterileri, ışık şovları ve yağdırılan yapay kar ile unutulmaz anlara sahne oldu. Ayrıca, Zorlu Center AVM ziyaretçileri yeni yıl konseptli dekorasyonu ve dev elbise formundaki süslemeleriyle dünya meydanlarını aratmayan görsel bir şölene tanık oldu.