HABERLER
Tempo&Casper Daveti



Bilgisayar üreticisi Casper, akıllı telefon piyasasına “Merhaba” deyişini özel bir geceyle kutladı. Firmanın son akıllısı Casper VIA V4 modeli, Tempo dergisi ile ortaklaşa düzenlenen bir davetle tanıtıldı.

Kuruçeşme Members’ta düzenlenen geceye özellikle basın ve iş dünyası ilgi gösterdi. Mehmet M. Yılmaz, Ertuğrul Özkök, Sedat Ergin gibi Türk basınının önde gelen isimlerinin katıldığı gecede Casper Pazarlama Direktörü Feray Karaman ve Tempo Yayın Yönetmeni Ayşegül Savur konuklarla yakından ilgilendi. Lansmanın açılış konuşmasını Karaman ve Casper Satış Direktörü Cenk Altuntaş birlikte gerçekleştirdi. Karaman bu konuşmada, “2013’te üç akıllı telefon modelimizle kullanıcılarımızın karşısındaydık. Dördüncü modelimiz V4’le beraber, sene sonunda satışları dörde katlamayı hedefliyoruz” dedi.
“Akıllı telefonun iyisini bilgisayarın uzmanları yapar” mottosu ile sektöre giriş yapan Casper, 2013’te üç farklı modeli ile altı ayda sektörde 50 bin akıllı telefon satışı gerçekleştirmişti. Firma, yeni gözdesi VIA V4 ile 2014 yılında 200 bin adetle satışlarını dörde katlamayı hedefliyor. Eğlenceli gecenin ilerleyen saatlerinde konuklar, Ceren Aksan’ın müziği ve sahne şovunun tadını çıkarırken, Casper VIA V4’ü inceleme fırsatı buldu.