HABERLER
ELLE Weekend ile yaza merhaba!
Dünya’nın1 numaralı moda dergisi ELLE Türkiye’nin bu yıl sekizincisi düzenlenlediği ELLE Weekend, moda, sanat, cemiyet ve basından isimlerini Thor Luxury Hotel&Spa Bdorum’da buluşturdu.

9-10-11 Mayıs tarihleri arasında yaza merhaba niteliğinde gerçekleşen etkinlik, havaalanında TAV Prime Class’ın özel konukseverliği ile start aldı. Atlasjet’le Bodrum uçusu sonrasında etkinliğe, Thor Luxury Hotel & Spa Bodrum ev sahipliği yaptı.

Eğlence dolu üç gün boyunca konuklar DJ Mert Levent ve Kamer Kutlu’nun müzikleriyle dans ettiler. Cuma akşam ki partiyi Cumartesi günü Aussi’nin “Her An Her Yerde” süprizlerle dolu akşam üzeri partisi izledi. Max Factor, Ipana ve Aussi’nin sponsorluğunda gerçekleşene Cumartesi partisinde konuklar çok eğlendi. Partiden önce davetliler Max Factor makyaj uzmanlarıyla geceye hazırlandılar. Cumartesi akşam partisinde aynı zamanda ELLE Türkiye’nin Mayıs ayı boyunca kutladığı 15. yılı için de pasta kesildi ve konuklarla birlikte kutlandı.

ELLE Weekend’de Ertuğrul Özkök, Kanat Atkaya, Çınar Oskay, Çağdaş Ertuna, Gökhan Kimsesizcan, Oben Budak, Deniz-Haluk Berdan, Pınar Altuğ, Mine Kalpakçıoğlu, Ezra Çetin, Billur Saatçi, Zuhal Okçu, Batya Kebudi, Nedret Taciroğlu, Banu-Tayfun Mumcu, Yasemin Taciroğlu, Sabahat Doğan Yılmaz, Ayten-Tamer Yılmaz gibi önemli isimler yer aldı. Etkinliğe Doğan Burda Dergi Grubu İcra Kurulu Başkanı Mehmet Y. Yılmaz, ELLE Yayın Direktörü Işın Görmüş ev sahipliği yaptı.