HABERLER
Andrea Bocelli HELLO! ve GEO Medya Sponsorluğunda unutulmaz bir konser verdi!

Dünyanın en sevilen tenoru Andrea Boçelli, HELLO! ve GEO dergileri medya sponsorluğunda, TEMA Vakfı’nın 20. yılı kutlamaları kapsamında geldiği İstanbul’da hayranlarıyla buluştu. Ülker Sports Arena'da gerçekleşen konserde Bocelli’ye Tekfen Filarmoni Orkestrası eşlik etti.
TEMA Vakfı’nın kurulduğu günden bu yana hayata geçirdiği faaliyetler MOST Production tarafından organize edilen Andrea Bocelli konseri ile taçlandırıldı. Andrea Bocelli’nin Türkiye'deki ilk halka açık konseri Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Dünyaca ünlü tenorun halka açık olarak gerçekleştirdiği İstanbul’daki bu ilk konserini TEMA Vakfı yararına vermesinden gurur duyduklarını belirten TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, “TEMA Vakfı’nın 20. yılının kutlanacağı konser ile Bocelli’yi ağırlamaktan büyük bir gurur duyduklarını dile getirdi.
Sahneye yakasında Tema Vakfı'nın melek rozeti ile çıkan Boçelli konserin birinci bölümündü ünlü soprano Paola Sanguinetti ile de düet yaptı.. İş dünyası, sosyal yaşamın ünlü simaları ve sanat camiasının birbirinden önemli isimlerinin de izlediği konserinde muhteşem performansıyla herkesi büyüleyen Boçelli alkış yafmuruna tutuldu. Konserin İkinci bölümünde Türkiye'nin sevilen ses sanatçısı Sıla Andrea Bocelli ile Avrupanın önde gelen bandeneon üstadı Mario Stefano Pietrodarchi bandeneonu ile eşlik ederek Edith Piaf'ın “La vien Rose “ adlı şarkısını seslendirdiler. Konserin Finalinde Andrea Bocelli İtalyan şarkıcı Illara Dellabidia ile “Canto Della Terra “ yı seslendirdi. Konserde Yiğit Özşener’in oyunculuğunu üstlendiği TEMA Vakfı’na ait filmin ilk gösterimi de yapıldı. Gönüllülüğe çağrı yapan filmde emeği geçen herkes TEMA Vakfı’na gönüllü olarak destek verdi. Konserde Yiğit Özşener’in oyunculuğunu üstlendiği TEMA Vakfı’na ait filmin ilk gösterimi de yapıldı. TEMA Vakfı’nın gönüllülüğe çağrı yaptığı film ilk kez Bocelli konserinde izleyicilerle buluştu. TEMA Vakfı’nın yıllardır gerçekleştirdiği mücadeleyi daha da güçlendirmek için hayatı savunan herkesi gönüllü olmaya davet ettiği filmde ünlü oyuncu Yiğit Özşener rol aldı. Filmde TEMA gönüllüleri Özşener’e eşlik etti.