HABERLER
Tempo Haziran sayısı bayilerde

Tempo dergisi, Haziran sayısının kapağına podyumu bıraktığını açıklayan süper model Gisele Bündchen’i taşıdı. Bugüne kadar podyumda yürüyen en etkileyici model, artık defileleri, hatta moda endüstrisini aşan bir imparatorluğun tahtına çıkmaya hazırlanıyor.
Dergi, bu sayıdan itibaren Onur Baştürk ile ‘Yazın Rengi’ röportaj dizisine başlıyor. Bu çerçevede haziranın rengi gece mavisi ve Baştürk’ün ilk konuğu ‘Bir Tek Gördüğüm’ klibi ile son günlerin en çok izlenen ismi Ayşegül Aldinç oldu. Keyifli sohbet ve sıra dışı fotoğraf çekimi sayfalarda.
Tempo, Gezi Parkı’nın park olarak kalması için verilen mücadelenin ikinci yıldönümünü de unutmadı; parkların nereden çıktığını araştırdı, objektifini Taksim’e çevirdi. Restorasyonu yarım bırakılan AKM’nin ve bir türlü düzenlenemeyen Taksim Meydanı’nın peşine düştü.
Tempo, son ayların en çok konuşulan isimlerinden Edis ile de bu ay çok özel bir çekim gerçekleştirdi. Son olarak Kral Türkiye Müzik Ödülleri’nde ‘En İyi Çıkış Yapan Sanatçı’ ödülünü alan genç şarkıcı, gelecek planlarını anlattı. Ayrıca dergi geçen ay kaybettiğimiz usta sanatçı Zeki Alasya’yı tiyatrocu dostu Nevra Serezli ile konuştu.
Bu sayıda yaza özel bir dosya hazırlayan Tempo’da bu yazın en trendy mekânları, mutlaka yapılması, tadılması gerekenler, mevsime özel stil önerileri, lüksün yaz hali ve kilo vermek için metabolizmanın hızlandırılmasına dair tüyolar da yer alıyor.