HABERLER
GEO TÜRKİYE 1 YAŞINDA!

GEO TÜRKİYE 1. YAŞINDA!

Yeryüzü ve insana dair her şeyi radarına alan
GEO Türkiye birinci yaş günü sayısında yine dopdolu bir içerikle geliyor…
Merak eden, farklı dünyaları ve bakış açılarını tanımak isteyen, günlük yaşamın rutinlerinden sıyrılıp tutkularının peşinden gidebilen insanların buluşma noktası
GEO Türkiye, birinci yaşında özel konularıyla yine bakış açınızı değiştiriyor.
Dergi editörleri yıldönümü sayısında ilgi çekici bir araştırmaya imza attı: Aktivist misin, Slacktivist mi? Eylemlerimizin amacını sorgulayan bu haberde son dönemde Türkiye’de ve dünyada yaygınlaşan ‘ekran başında’ki aktivistlik mercek altına alıyor. Ekran başında aktivist olunur mu olunmaz mı sorusundan yola çıkan Geo, psikiyatrlardan CEO’lara, uluslararası yardım kuruluşu CEO’larından ünlülere kadar pek çok kişiye soruyor: “1960’ların aktivist ruhu yerini bilgisayar başında yapılan dijital eylemlere mi bıraktı?
Türkiye’den ve dünyadan gönüllü portreleri de dosyanın içinde yer alanlardan. Dünyaya gönül gözüyle bakan ve herkese örnek olan Galler Prensesi Diana ve Hollywood’un en güzel kadınlarından Angelina Jolie ve dokundukları hayatlar.
Ve GEO Türkiye 1. Yaşgünü hediyesi olarak tüm okurlarına ücretsiz 2014 Seyahat Trendleri kitabı veriyor. En popüler destinasyonlar, asla vazgeçilmeyen rotalar harika fotoğraflarla birlikte 130 sayfalık bu kitapta Geo ile birlikte ücretsiz.