HABERLER
ELLE WEDDING, sizinle ''EVET'' demeye hazır!

Dünyanın 1 numaralı moda dergisi ELLE’den sadece gelinlere adanmış bir dergi: ELLE Wedding!
250 sayfada, hayallerinizdeki stile uygun 1000’den fazla, her bütçeye uygun gelinlik önerisiyle hayatınızın partisinin prensesi olacaksınız.

Ajandanıza hemen kaydedin: Kış rüzgarları yerini ılık melteme bırakır, güneşin iç ısıtan ışıkları aşıkları sarmalarken; mevsimin bahara yüzünü dönen keyifli günlerinden 18 Mart sabahı bayilerde olacak derginiz ELLE Wedding, 6 ay boyunca piyasada kalacak.

Böylece bahar gelinleri, deniz aşıkları, doğa tutkunları, şehir perileri, parti kuşları, yaz maceracıları, sonbahar romantikleri, düğünlerini nerede ve hangi ay yapmak istiyorlarsa tam oraya ve o zaman uygun gelinlik modelini, yüzlerce düğün elbisesi arasından seçebilecekler. Tüller, satenler, ipekler, danteller, payetler, ışıltılı taşlar, çiçekler, kelebekler, volanlar, uzun kuyruklar, diz üstü miniler, duvaklar, taçlar, smokinlerden oluşan bembeyaz bir rüya içinde siz de aklınızdaki modeli bu dergide bulacak, o muhteşem kutlama için ilham alacaksınız.

ELLE EDİTÖRLERİ SİZİN İÇİN SEÇTİ
Aristokrat, bohem, sofistike, egzantrik, minimal, ağırbaşlı, romantik, rocker, gösterişli, tüm stillere uygun gelinlikler… Barselona, Roma, Milano, New York ve İstanbul podyumlarında şov yapan ünlü gelinlik markalarının tasarımları… Chanel, Dior, Versace, Jean Paul Gaultier, Zuhair Murad ve Marchesa gibi dünya çapında tasarımcıların couture koleksiyonlarından, ELLE ekibinin sizin için seçtiği gelin elbiseleri arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız.

Zarif gelinler için tarz sahibi mücevherler, en hip ayakkabı ve çanta kombinlerinin yanı sıra güzellik ve bakım önerileriyle düğün organizasyonları için ilginç fikirler ELLE Wedding’te, 2015 gelinlerini bekliyor.

Hemen, şimdi satın alın. Gelin olmanın keyfini çıkarın!