HABERLER
Bu ay Capital'de neler var?
2017 pek çok sektörler için iyi bir yıldı. Peki 2018’de neler bekleniyor? Capital, iş dünyasının merak ettiği bu sorunun yanıtını çok detaylı araştırdı ve kapağına taşıdı… Capital’in araştırmasının sonuçları 37 sektörden 36’sında da 2018’de büyüme öngörüldüğünü ortaya koyuyor. Ancak sektör temsilcileri olumlu havaya rağmen büyüme performansını etkileyebilecek “üzücü” gelişmelere de dikkat çekiyor.

ÖZEL ARAŞTIRMA: GLOBAL LİDERİN PROFİLİ

Coca-Cola, P&G, BP, Vodafone, Bosch, Pfizer, BBVA ve diğerleri… Bu global devlerin C level koltuklarında artık çok sayıda Türk yönetici oturuyor. Capital’in gelenekselleşen “Global 50 Türk” listesi de işte bu şirketlerde önemli pozisyonlarda çalışan iş liderlerini ortaya koymayı hedefliyor. Listede kimler yer alıyor? Kim bu yöneticiler ve de ortak özellikleri neler? Ajandalarında hangi başlıklar var? İşte bu soruların yanıtları Capital’in Şubat sayısında.

ÖZEL SÖYLEŞİ: YENİ CEO’NUN BÜYÜME PLANI

Vakıfbank, son dönemde ciddi bir değişimden geçiyor. Haziran ayında bankanın genel müdürlüğüne gelen Mehmet Emin Özcan’ın elinde uzun bir “yapılacaklar listesi” var. Özcan ilk özel söyleşisini Capital’e verdi.